Uğur'un bu kez konukları ilkokul öğrencileri oldu
Balıkesir Atatürk İlkokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ekim 2014 - Çarşamba 22:59
Güncelleme: 22 Ekim 2014 22:59
Uğur

Balıkesir Atatürk İlkokulu’nda öğrenim gören bir grup öğrenci Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.
Atatürk İlkokulu 4/A şubesinde öğrenim gören 6 öğrenci, seçim çalışmalarıyla ilgili yürüttükleri kampanya çerçevesinde protokol ziyaretlerinde bulundu.
Sınıf başkanı olan Damla Yılmaz, bu yıl Atatürk İlkokulu’nun öğrenci temsilciliğine de aday olduğunu, ekip arkadaşlarıyla birlikte temsilcilik seçimi için birlikte çalışma yaptıklarını anlattı. Minik öğrencileri makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirtirken, çalışmalarından dolayı da öğrencileri kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, öğrencilerden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın okul temsilciliğine aday olan 4/A şubesinin de temsilcisi kızı Damla Yılmaz’a seçim çalışmasında başarılar diledi. Öğrencilere ziyaretin anısına Büyükşehir logolu şapka, kalem, bloknot ve kitap setinden oluşan hediyeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, teker teker öpüp sohbet ettiği minik misafirleriyle anı fotoğrafı çekildi.

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?